Mini Handlekurv

 • Ingen produkter i handlevognen.
SISTE SJANSEN FOR RABATT DREAMBOX STYLES BUTIKKRYDDING
Bygget for å vare
, Kat Espinoza

Her på The Original ScrapBox ønsker vi at kundene våre skal vite at vi er opptatt av å bringe deg varige møbler som holder lenge, og som vil bringe skjønnhet og organisering inn i hjemmet eller på kontoret ditt. 

Tror ikke oss?

"Jeg var så nær å kjøpe en av disse, men jeg har sett ganske mange dårlige anmeldelser. Å betale $ 1500 + er mye! Fra det jeg har lest kan det være veldig vanskelig å sette sammen og materialene er billige. Mange ting blir ødelagt mens jeg blir satt sammen. Jeg vil virkelig ha en, men vil bli så bummed hvis jeg bruker rundt $ 2000 (etter tillegg og forsendelse) og får et produkt som virker som det kom fra Walmart! " - ScrapBox FaceBook-venn 


Les svaret!

"Jeg er ikke den mest talentfulle personen for denne typen ting, og det tok min voksne datter og jeg den beste delen av en dag å sette den sammen. Hvis du leser instruksjonene nøye og går trinn for trinn, er det vel verdt tiden. Jeg gikk gjennom dusinvis av Walmart, Michaels, Joann og noen på nettet, forskjellige lagringssystemer og kastet hvert eneste år etter et år eller to fordi de ikke holder så mye som jeg trenger, og de slites fort og går bra. har hatt min opprinnelige utklippsbok i over 5 år og har aldri hatt noe problem. Den er bygget for å vare evig av gode materialer, ikke billige ting. Jeg ville betale det hele igjen, angret aldri en gang. " - Penny M.

"Mannen min satte nettopp min sammen. Han er i byggebransjen, og han var veldig imponert over alle hullene som gikk opp og alt som passer på plass uten at han måtte gjøre noen justeringer. Jeg fikk enheten laget av Alder, som har solid tre dører. Jeg har søppel på alle håndverksmøbler som jeg kjøpte fra Michaels, da dette stykket er veldig godt bygget og vil vare lenge! " - Debbie P.


 

Preferanser

LAND:

Land

 • Forente Stater
 • Storbritannia
 • Canada
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Finland
 • Irland
 • Italia
 • Norge
 • Sverige

VALUTA:

valuta

 • GBP
 • EUR