Mini Handlekurv

 • Ingen produkter i handlevognen.
SPAR 50 % AV ALT TILBEHØR OG 25 % RABATT PÅ DREAMCART! BUTIK SOMMERSALG
Ashleys systasjon
, Alyssa Alley

Vi ga noen få håndverkere tidlig tilgang til DreamCart. For Ashley har det blitt hennes systasjon og knutepunkt for hennes lille virksomhet.   

Hva er din kreative lidenskap? Hvorfor lager du?

Jeg tror det for meg koker ned til å kunne uttrykke individualitet. Jeg har alltid ønsket å gjøre ting til mine egne. Jeg tilbrakte en hel sommer som barn med å bygge et tilpasset polly pocket mall av papp og alt jeg kunne finne rundt huset, fordi jeg ønsket at det skulle ha riktig design og fargepalett. På videregående handlet jeg nesten utelukkende i bruktbutikker og omformet klærne jeg fant, slik at jeg ikke ville være kledd som alle andre. Jeg tror at selvuttrykk i en hvilken som helst form er en måte å utøve kreativitet på. For meg hjelper skaper meg å føle meg mer knyttet til meg selv. 

Hva slags crafter er du? 

Jeg vokste opp med å sy sommerleirer og jeg har fortsatt å sy mye som voksen, men jeg vet ikke at jeg ville kalt meg selv en syerske. En symaskin er et verktøy som gir meg muligheten til å lage noe, det er det jeg virkelig liker med det. Jeg liker å lære nye ferdigheter fordi det utvider tankene mine på hva jeg kan skape. Jeg har nylig prøvd nålestansing og jeg er forelsket! 

Hvilke typer rekvisita bruker du og lagrer?

Jeg har for tiden en Etsy butikk der jeg selger håndlagde ryggsekker, så mange verktøy og forsyninger er rettet mot det håndverket. Jeg har mye stoff, glidelåser, bomullsbelte osv. Jeg bruker 13 "X13" -totene til å lagre ryggsekkene som pågår. Det har vært veldig nyttig for å holde ting organisert. 

Jeg elsker at DreamCart gir meg ekstra plass, så nå kan jeg gi plass til å lagre håndverksmateriell som jeg liker å bruke når jeg ikke jobber med bestillinger. Ting som brodertråd og bøyler, lær, perler og maling. Jeg liker også å lese og skrive, så nå har jeg en hylle for bøker og notatbøker. 

Hvordan er DreamCart for sying?

Rått. Av flere grunner. 1. Bordplassen. En stor del av sømmen er å klippe, noe som krever en stor, tom arbeidsflate som DreamCart tilbyr. 2. Det enkle oppsettet / oppryddingen. Jeg har et lite boareal, så når jeg er ferdig med å jobbe med prosjekter vil jeg alltid rydde opp og DreamCart gjør det så enkelt. 3. Lagringen. Det er å lure hvor mye du kan få plass under i totene. Jeg bytter alltid ut totene frem og tilbake mellom DreamBox og DreamCart, så jeg har alt innen rekkevidde for det nåværende prosjektet. 

Hvordan er oppsettet når det er koblet til DreamBox?

Du kan virkelig ikke be om et bedre oppsett. Før gikk jeg tom for bordplass når jeg jobbet med et syprosjekt, men DreamCart har løst det helt. Og nå som det er flere arbeidsstasjoner, er det mye lettere å overbevise mannen min om å hjelpe meg med bestillinger. :) 

Preferanser

LAND:

Land

 • Forente Stater
 • Storbritannia
 • Canada
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Finland
 • Irland
 • Italia
 • Norge
 • Sverige

VALUTA:

valuta

 • GBP
 • EUR