Mini Handlekurv

 • Ingen produkter i handlevognen.
SISTE SJANSEN FOR RABATT DREAMBOX STYLES BUTIKKRYDDING
Tante Karolina's Pop-Up Art Room
, Alyssa Alley

Vi ga noen få håndverkere tidlig tilgang til DreamCart. For Carolina har det gitt henne muligheten til å videreføre en arv fra å skape sammen som en familie, med et raskt 30 sekunders oppsett.  

Hvorfor lager du?

Min bestemor og jeg pleier å lage håndverk sammen. Det var vår spesielle tid sammen. Vi fylte mange helger og skapte side om side. Hun lærte meg mye. Jeg visste alltid at jeg ville fortsette tradisjonen med familien.

Hva slags crafter er du?

Min bestemor og jeg gjorde alt. Vi malte, laget smykker, sydde - litt av alt. Jeg lager fremdeles mange forskjellige ting. 

Hvordan er DreamCart for å lage med barn?

Jeg har alltid ønsket å videreføre håndverkstradisjonen med niesene mine og nevøene. Men hjemmet mitt er lite og jeg har manglet et skikkelig kreativt rom. Jeg har følt meg ganske skyldig over det. DreamCart gir meg nå et sted å skape med familien. Jeg er begeistret. Jeg ble virkelig overrasket over at noe så lite (lukket) kunne utvide seg til et bord stort nok for oss alle. Det er superenkelt å flytte fra soverommet mitt inn i stuen vår når det er håndverkstid.

Hvordan bruker du totes?

Ti av de tretten totesene er for min barns kunstutstyr. Jeg lar tre være tomme for å lagre prosjektene våre i prosess. Vi trenger ofte noen få håndverksøkter for å fullføre arbeidet vårt. 

Alle forsyningene mine var tidligere i dype totes i gangen skapet mitt. Å ha tingene mine i sikte og innen rekkevidde er utrolig! Barna kan lett ta tak i det de trenger.

Preferanser

LAND:

Land

 • Forente Stater
 • Storbritannia
 • Canada
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Finland
 • Irland
 • Italia
 • Norge
 • Sverige

VALUTA:

valuta

 • GBP
 • EUR