Mini Handlekurv

 • Ingen produkter i handlevognen.
SPAR 50 % AV ALT TILBEHØR OG 25 % RABATT PÅ DREAMCART! BUTIKKSALG
lage et liv du elsker med jennifer maker
, Jasmine Simpson

Hvis håndverksmiljøet noen gang hadde hatt en konkurranse, tror vi Jennifer Maker ville vært vanskelig å slå! Som en håndverker, lærer og en kjent forfatter har hun alle ferdighetene og egenskapene som gjør henne til en kreativ dronning. Hun er en go-to-crafter-favoritt for alt som gjør DIY og inspirerer oss gjennom transformasjonen og organiseringen av håndverksstudioet hennes. Sjekk ut henne DreamBox tur nedenfor:

 

En av mange ting vi elsker med Jennifer er hennes inspirerende råd for både håndverkere og skapere. Til tross for hennes fantastiske suksess som håndverker, har hun møtt flere tilbakeslag og kamper gjennom årene som har gitt henne et verdifullt perspektiv på å skape. Vi er glade for å dele alt hun har å si om sin håndverksreise og hvordan hun skaper et liv hun elsker gjennom kunst og kreativitet. 

 

Kan du fortelle oss litt om håndverksreisen din og hvordan du kom inn i håndverk?

 

Jeg har alltid vært en "maker" selv som barn. Moren min er en kunstner og lærte meg å være kreativ fra jeg var veldig ung.


De fleste kjenner meg som en "tingmaker" - som hvordan man lager filtsolsikker eller reversible velkomstskilt. Men jeg er en skaper av mange ting: et fantastisk barn, et lykkelig hjem og et kjærlig forhold. En serie bestselgende bøker, et prisvinnende selskap, et fellesskap av likesinnede, og sist, jeg har laget bloggen min, kanalen min og akademiet.

 

 

Selvfølgelig er det egentlig aldri så enkelt, er det nå? Vi vifter ikke bare med tryllestavene våre og har det vi ønsker skal komme inn i en perfekt tilværelse. For ikke så lenge siden slet alle tingene jeg hadde laget. Min business. Min familie. Mitt hjem. Og jeg også. Så jeg gravde dypt, virkelig dypt, for å komme tilbake til det som betydde mest for meg. Jeg spurte meg selv: «Hva er det jeg ønsker å gi til verden? Hva trenger verden virkelig fra meg?»

 

Og hvert svar pekte meg til her, hvor jeg kan dele alt jeg vet med andre. Å hjelpe andre med å lage ting de setter pris på, hjelpe andre med å tjene til livets opphold de kan være stolte av, og hjelpe andre med å lage et liv de elsker . . . dette er det som får meg ut av sengen om morgenen og fyller meg opp.

 

Jeg elsker elsker elsker å lage vakre ting, løse oppbevaringsløsninger og spare penger. Hver gang jeg kan vise leserne mine nøyaktig hvordan de også kan ha noe så fantastisk eget, er dagen min laget. Jeg kan hjelpe deg med å lage og SKAPE noe unikt for DEG!

 

Du har hatt din DreamBox i noen år nå. Kan du fortelle oss om din håndverksromtransformasjon?

 

Jeg begynte å jobbe fra kjøkkenbordet for omtrent fem år siden, og migrerte sakte til et ubrukt rom i hjemmet vårt. Over tid malte jeg den og la til arrangører og oppbevaring, som tok over hele rommet, til familiens store forferdelse. Da jeg oppdaget DreamBox, endret det måten jeg var i stand til å lagre håndverksverktøyene og rekvisitaene mine på. Jeg var i stand til å holde spredningen av "ting" inn i et pent og ryddig skap, hvor alt hadde sin plass og jeg kunne til og med lukke det når jeg ikke ville se alt. Dette gir meg rom for andre ting, som jeg er så takknemlig for.

 

 

Den andre fantastiske tingen med DreamBox er hvor hyggelig jeg synes det er å se på. Jeg bruker min DreamBox på håndverksstudioet mitt, hvor du kan se det bak meg – både åpent og lukket – i mange av videoene mine. Jeg elsker hvor allsidig den DreamBox lar rommet mitt være! 

 

Hvordan gjorde DreamBox bidra til å forbedre håndverksopplevelsen for deg og løse tilbakeslagene du møtte med ditt gamle håndverksrom?

 

De DreamBox laget det slik at jeg var i stand til å finne håndverksgjenstandene mine enkelt og raskt. Før alle håndverksgjenstandene mine var i søppelkasser eller plassert på hele rommet mitt. Nå kan alle verktøyene og materialene mine være på ett sted. Pluss, med tillegg av Sy stasjon, er jeg i stand til å enkelt skifte mellom mine Cricut® håndverks- og syprosjekter.

 

De Dreambox gjør organisering enkelt og morsomt. Det er over 80 vesker som du kan få plass i DreamBox. Jeg tok disse veskene og var i stand til å organisere materialene mine etter type og kan nå enkelt finne det jeg trenger for å fullføre håndverksprosjektene mine i tide.

 Senest brukte vi DreamBox i studioet for vår Maker Academy Weekend-arrangement hvor jeg presenterte 20+ håndverk for samfunnet vårt i løpet av tre dager. Jeg var i stand til å legge alle de 20 prosjektene i hver sin kasse. Det gjorde det så enkelt å vite at alt materialet jeg trengte for å fullføre et prosjekt var på ett sted. Alt jeg trengte å legge til var verktøyene mine som lett henger på dørene, alt fra skraperne og saksene mine til limpistolen og skjæremattene har en plass. Det er til og med nok plass under bordet til å lagre mine Cricut skjæremaskiner og EasyPresses. Det finnes ingen bedre følelse enn å vite hvor alt er!

 

Vi så at du kjøpte en DreamBox for mannen din også. Hva er hans favoritttrekk ved DreamBox?

 

Vår første DreamBox var faktisk for Gregs plass i huset vårt. Vi kjøpte DreamBox for å hjelpe til med å organisere alle de små verktøyene, malingene og gjenstandene han hadde i hele hjemmet. Greg har nå et komfortabelt kontor hvor han lett kan få tilgang til verktøyene og materialene han trenger for prosjektet han jobber med. Hans håndverk er modellbygging og miniatyrmaleri, og DreamBox gjør en fantastisk jobb med å organisere alle disse tingene. Noen av favorittfunksjonene hans er den opplyste arbeidsflaten, justerbare hyller og det uttrekkbare bordet. Han elsker sitt DreamBox!

 

 

 

Du understreker ofte viktigheten av å "skape et liv du elsker". Hva slags råd har du til våre lesere om hvordan de kan oppnå det?

 

"Lag et liv du elsker" er mitt livslange mantra. . . det betyr å med vilje skape et liv som gir deg lykke og glede ved å følge dine lidenskaper og drømmer. Det er mitt ledende prinsipp, og en av mine grunner til suksess. Jeg elsker det jeg gjør, og jeg gjør det jeg elsker. Jeg forfølger min lykke i alle aspekter av livet mitt, hjemme og i karrieren. Jeg er ikke fornøyd med å traske med i en ulykkelig jobb eller hjemmemiljø, og når jeg befinner meg i disse – som vi alle gjør fra tid til annen – jobber jeg hardt med å løfte meg ut av det og skape glede og en hensikt jeg tror på .

 

Å lage et liv du elsker gjelder alt jeg gjør, inkludert hjemmet mitt og håndverksområdet. Det er lett for et hus å bli rotete og en håndverksplass å komme ut av hånden. Og når dette skjer, opplever jeg at tankene mine blir rotete og rotete også, og det er vanskelig å fokusere og skape. Så når jeg med vilje tar meg tid til å organisere tingene mine og skape rom for å lage og lage, øker distraksjonene og jeg gjenoppliver lidenskapene mine på nytt. De DreamBox gjør det til en fryd å organisere tingene mine! Og jeg elsker spesielt at jeg kan lukke den når jeg trenger å fokusere på noe annet en stund. Det spiller virkelig inn i ønsket om å gjøre ting med vilje, og det er nok derfor jeg elsker det DreamBox så mye!

 


Mitt råd til leserne er å være bevisst på hvordan du bruker tiden din - bruk den på å gjøre ting du elsker. Og hvis du ikke elsker det du gjør nå, arbeid aktivt for å endre det.

 

Du har også en DreamCart, Cubbies og en systasjon. Kan du fortelle oss hvordan disse hjalp deg med å skape plass til å forfølge og skape alle tingene du elsker?

 

De DreamCart er et perfekt tillegg til studioet mitt. Jeg kan enkelt flytte dette bordet rundt i studioet og sette det opp der det trengs, så stort eller lite som jeg trenger det. Jeg bruker DreamCart til å lagre mattene mine under den for rask enkel tilgang. Og jeg bare elsker at sidene slås ned når det ikke er i bruk så det blir et mindre sidebord som enkelt kan gjøres om til et stort håndverksbord for grupper. DreamCart er veldig allsidig i bruken og et flott tillegg til studioet mitt.

 

De Sy stasjon er nok et fantastisk tillegg! Å sy er min første kjærlighet, men ikke noe jeg får gjort så mye som før. Systasjonen gjør det slik at jeg enkelt kan veksle mellom den typen håndverk jeg jobber med. Den lagrer enkelt favorittsymaskinen min sammen med verktøy og materialer jeg trenger under arbeidsflaten, og etterlater et rent arbeidsområde til jeg er klar til å skyve dørene opp og heve symaskinen med den elektriske heisen. Tråden lagres ganske enkelt i en spoleholder som lagrer 64 standardtråder og 12 sergertråder. Det er tre hyller på den ene siden som oppbevarer flere InView™-totter for å holde ekstra stoff, pinner, sakser og andre verktøy/materialer. De solide hjulene gjør det enkelt å flytte ved siden av meg DreamBox når jeg syr.

 

 

Jeg elsker at jeg kan åpne side- og bakbladet for å nesten doble arbeidsområdet mitt, og jeg kan enkelt lukke det når jeg er ferdig. Sew Station er mer enn bare et bladbord du kan kjøpe i din lokale håndverksbutikk. Med SewSteady-maskininnsatsen og låsehjul er bordet stabilt for alle dine sybehov.

 

Å, og jeg kan ikke glemme den nye Cubby, som jeg bare elsker! Dette er en perfekt start for en modulær organisasjon og lagringsløsning. Disse er som miniversjoner av DreamBox som jeg bruker som utvidelser til min store DreamBox. Har vi noen gang nok lagringsplass? Greg har lagt til hjul til Cubbies i studioet vårt for å rulle rundt etter hvert som jeg trenger dem. De passer komfortabelt til en Cricut-skjæremaskin på toppen og alle materialene og rekvisita inni som jeg kunne trenge for et kommende prosjekt.

 

Jennifer elsker å inspirere og lære andre å lage vakre ting. Besøk nettsiden hennes på jennifermaker.com for ideer, opplæringsprogrammer og mye mer!

 

Lurer på hvordan du kan få Jennifer Makers bedårende DreamBox oppsett? Handle DreamBox i dag!

Preferanser

LAND:

Land

 • Forente Stater
 • Storbritannia
 • Canada
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Finland
 • Irland
 • Italia
 • Norge
 • Sverige

VALUTA:

valuta

 • GBP
 • EUR