Mini Handlekurv

 • Ingen produkter i handlevognen.
SE VÅRT MEST POPULÆRE PRODUKT KJØP DREAMBOX
skape et ideelt håndverksrom med dawn nicole
, Jasmine Simpson

Som mor, blogger og kunstner med håndbokstaver tar Dawn Nicole en stilig, men funksjonell tilnærming til sin håndverksorganisasjon. Hennes kjærlighet til håndbokstaver og design har hjulpet henne med å skape et vakkert håndverksrom som tilfører en levende atmosfære til hjemmet hennes. Her er en nærmere titt på hvordan Dawn har det DreamBox oppsettet har inspirert henne til å skape et rom som uttrykker henne best!

 

Så du er en håndbokstavskunstner, og du gjør en god mengde kalligrafi og akvarell også. Kan du fortelle oss hvordan du oppdaget disse håndverkene og hvordan talentene dine har vokst siden den gang?

 

Så jeg ble uteksaminert på college med en engelsk grad og jobbet i gjestfrihetsfeltet i Charleston, SC. Jeg elsket jobben min og ble til slutt forfremmet til HR-sjef, så jeg gikk på forskerskolen for å få min MBA i HR Management.

Ikke lenge etter det møtte jeg en søt Air Force-fyr utenfor en bar i Charleston sentrum, noe som endret livsbanen min. Vennene hans hadde våget ham til å slå på den neste jenta å gå forbi. Den jenta var meg, og når jeg ser tilbake, tror jeg han fikk mye mer enn han forhandlet om, LOL!

Lang historie kort, vi giftet oss litt over et år senere og fikk tre babyer på kort tid. Vi flytter hvert 1-4 år, så det var ikke mulig å fortsette min karriere innen HR. Jeg begynte å lage blogging for å holde meg opptatt, og det utviklet seg på en måte til det det er i dag. Jeg er en tilfeldig gründer!

 

Blogging innebærer mye grafisk designarbeid, så jeg bestemte meg for å gå tilbake til skolen igjen for et avansert sertifikat i grafisk design. Selv om de ikke underviste i håndskrift der, fortalte professorene mine at jeg hadde en evne til typografi. Dermed begynte min kjærlighet til kunsten håndbokstaver og kalligrafi. Det var nesten ti år siden, og jeg har elsket det siden!

 

Hvordan hørte du først om Create Room?

Vi var stasjonert utenlands i Tyskland, og Workbox 2.0 (og eldre modell av DreamBox) dukket stadig opp på mine sosiale medier. Som så mange andre svimte jeg over designen og funksjonaliteten.

  

På den tiden hadde jeg blogget og skapt som en heltidsbedrift i flere år, så da jeg viste det til mannen min, sa han: «Go for it!». Så jeg kjøpte den fra den europeiske avdelingen til Create Room.

 

Hva var dine største barrierer for håndverksorganisasjon før, og hvordan var ditt gamle håndverksrom?

 

 

Vi har bodd i ni (snart 10) forskjellige hus i løpet av livet vårt som militærfamilie, så det er dramatisk variert med hvert hjem. Mitt kreative rom var opprinnelig kjøkkenbordet vårt, og så hadde jeg en blanding av tilfeldige stykker. Samlingen min av håndverksrekvisita og tusjer vokste etter hvert som virksomheten min gjorde, så jeg hadde esker og binger med ting over alt. De DreamBox er en så funksjonell uttalelse på hjemmekontoret mitt nå! Jeg kan ikke tenke meg å gå tilbake til en tid uten det. Å sitte ved det for å skape, enten det er for jobb eller moro, gir meg en slik glede!


Hvordan ser håndverksorganisasjonen din ut nå? Og hva slags råd har du til andre håndverkere som deg som streber etter å organisere seg?

 

Nå ser det kreative rommet mitt ut som noe fra sidene i et magasin, ikke en liten del takket være kombinasjonen av Create Room DreamBox, DreamCartog cubby. Jeg vet at jeg fortsetter å si dette, men jeg blir stadig overrasket over hvor gjennomtenkt og funksjonell hver del er.

Jeg tror organisering er en tre-trinns prosess: tøm ting du aldri eller sjelden bruker, grupper liknende gjenstander, og sett dem inn i en pen organisatorisk del.


For å se mer av Nicoles nye Cubby, sjekk ut videoen hennes nedenfor:

 

Vi elsker utseendet til deg DreamBox! Hva kan du fortelle oss om oppsettet du valgte, og hvordan føler du at det uttrykker deg best?

Tusen takk! Jeg jobber best i et organisert miljø, men jeg liker også å se alle mine kreative godbiter for å bruke dem best mulig. Det er der DreamBox spesielt skinner for meg.

Jeg valgte den klassiske hvite DreamBox med 40-tote-pakken for å unngå å hamstre for mange håndverksutstyr igjen. Jeg valgte å tilpasse min for å passe til hjemmeinnredningen min med søte kurver, og jeg endret formålet med originalen min DreamBox klare totes for å organisere mitt kjøleskap og pantry.

Så fabelaktig som funksjonalitet er, min kreative hjerne vil også at alt skal se estetisk tiltalende ut!

 

Hva slags råd har du til de som ønsker å begynne å skrive håndbokstaver som deg?

Vær ok med å være dårlig til å begynne med, og forplikt deg til å trene ofte. Vedta mantraet "Øvelse gjør fremskritt." Ingen begynner med fabelaktige bokstaver eller kalligrafi. Det kan være utfordrende å lære, men det er så gøy! Selv etter ti år blir jeg glad for å våkne opp hver dag og skrive noe nytt.

For alle nybegynnere der ute som søker råd om håndbokstaver, sjekk ut Dawns nettblogg og butikk for nyttige ressurser! 

 

Klar til å bli organisert med en DreamBox?

Handle DreamBox

 

 

Preferanser

LAND:

Land

 • Forente Stater
 • Storbritannia
 • Canada
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Finland
 • Irland
 • Italia
 • Norge
 • Sverige

VALUTA:

valuta

 • GBP
 • EUR