Mini Handlekurv

 • Ingen produkter i handlevognen.
SE VÅRT MEST POPULÆRE PRODUKT KJØP DREAMBOX
skape rom for energi med mister domestic
, Jacob Horton

Hvorfor gjør det du skape?  

Mennesker har et medfødt ønske om å skape. Hvorfor det? For mange av oss er det fordi å skape hjelper oss til å føle oss forynget og energiske. Det hjelper oss å finne balansert og sentrert. Energi er en av syv kreative intensjoner som vi snakker om her på Create Room - årsakene til at vi er drevet til å skape. 

Som vi har fokusert på å skape rom for energi Denne måneden, vi hadde sjansen til å snakke med Mathew Boudreaux (Herr Innenriks) om hvorfor det er en så viktig faktor i hans kreative arbeid.

Spørsmål: Hvordan skaper du rom for energi i livet ditt? 
A: Svaret mitt er veldig meta, så jeg håper du følger med. Energi er det som forbinder oss alle mennesker, så jeg prøver ikke bare for å sette ut den gode jujuenergien i universet, men jeg må også opprettholde energien i min ånd også. Det er gjennom denne energibalansen jeg finner min glede og takknemlighet, som fyller det i energi jeg lager.
Spørsmål: Hva slags ting lager du? Hva er ditt favoritt kreative prosjekt?
A: Jeg lager alle tingene og prøver veldig på å ikke duvehull meg inn i ett medium. Når folk spør, sier jeg alltid Jeg er en maker. Periode. Så for meg ville virkelig det jeg tilfeldigvis jobber med på et gitt tidspunkt være min favoritt fordi å lage bringer meg i nærvær og jeg får aktivt glede av det jeg jobber med, som er som det BESTE, det er veldig mye om reisen og ikke destinasjonen for meg med å lage ting.
Spørsmål: Hvordan ser du energi uttrykt i dine personlige verk og kreasjoner eller finner energi gjennom å skape?
A: Først, Jeg er overbevist om at håndlagde gjenstander fanger følelsene og energien til produsenten som lager den. Så jeg er sikker på at prosessen er gledelig fordi prosjektet husker det. Fra et estetisk objektiv er fargemetning absolutt som en volumskive for energi for meg. Jeg har hovedsakelig gått full gass med farger, delvis fordi det er det som fungerer godt på sosiale medier og delvis fordi det bare føles bra. Men i det siste har jeg utforsket roligere paller, som har åpnet øynene for den langsommere, nødvendige energien for meg.
Spørsmål: Hva er din? DreamBox Stil?
A: Min general DreamBox Stil er regnbue godhet fylt med en liten mengde tilnærmelig rot. Jeg er ærlig talt ganske mistenksom overfor folk som holder et veldig ryddig håndverksrom fordi den eneste gangen min blir snappet er når jeg ikke jobber med noe. Men totalt sett elsker jeg gradienten til en regnbue i min Dr.eamBox.
Spørsmål: Hvordan gjør din DreamBox hjelpe deg med å nå din intensjon? Hvordan lar det deg føle og ha energi deg selv? 
A: Jeg tror alle vi skapere vet hvordan det føles når vi er i den kreative sonen. Som om alt klikker, ingen søm ripper eller frogging nødvendig, teknologien fungerer, alle rekvisita er tilstede og redegjort for. Og den eneste sikre måten jeg blir trukket fra dette "søte stedet" for å skape er når jeg ikke finner noe. Og min DreamBox lar meg finne ting veldig raskt, så det oppstår ingen avbrudd i energien. I tillegg ser det ut som et utstillingsverk i regnbue -display, som er inspirasjon i seg selv.
Spørsmål: Hva er din favoritt DreamBox tilbehør? 
A: Omg kronen + lys absolutt. Estetisk fullfører det utseendet og lyser mitt "midtpunkt" veldig godt. Og toppen har blitt en roterende visning av prosjektene mine (og stabler med fleece bak prosjektene som ingen ser så shhh ....). Definitivt verdt oppgraderingen for meg.
Spørsmål: Hvilke råd har du til andre skapere som prøver å finne eller uttrykke mer energi i arbeidet sitt?
A: Det første er å etablere en intensjon for energien du vil bringe inn i deg DreamBox og prosjektene dine. Du har kontroll over det, men du må være i stand til å visualisere det først. Som for meg, er hele håndverksrommet mitt lykkelige sted hvor jeg går for å zen ut og finne glede. Så måten jeg lagrer og organiserer ting på, må gjenspeile det. Uten intensjonen er det umulig for meg å komme i sonen fordi hjernen min ikke kan forstå den ideelle tilstanden.
Spørsmål: Er det noe annet du vil fortelle publikum om hvem du er?
A: Kjernen i alt er Mister Domestic en virkelig inkluderende plass og opplevelse. Som homofil har jeg problemer med å finne håndverksrom og grupper der jeg føler meg virkelig sett og virkelig velkommen. Så jeg prioriterer det virkelig at folk i Mister Domestic Community føler seg sett og føler seg velkomne. Så hvis du graver stemningen min, kan du finne "Mister Domestic" på Instagram, YouTube, Facebook og TikTok, i tillegg til nettstedet mitt, bloggen og syskolen SEW U.

Preferanser

LAND:

Land

 • Forente Stater
 • Storbritannia
 • Canada
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Finland
 • Irland
 • Italia
 • Norge
 • Sverige

VALUTA:

valuta

 • GBP
 • EUR