Mini Handlekurv

 • Ingen produkter i handlevognen.
SISTE SJANSEN FOR RABATT DREAMBOX STYLES BUTIKKRYDDING
Karleys Cricut Craft Place
, Alyssa Alley

Vi ga noen få håndverkere tidlig tilgang til DreamCart. For Karley har det blitt et dedikert Cricut-håndverkssted, som har hjulpet henne å bruke mer tid på å lage.  

Hvorfor lager du?

Lidenskapen min er å være kreativ. Jeg elsker å komme på en idé og kunne gjøre det til et håndgripelig prosjekt. De fleste prosjektene jeg lager er gaver til familie og venner fordi jeg elsker å kunne gi et lite stykke av hjertet mitt til de som jeg elsker mest. I tillegg til gave, lager jeg for å lære andre å lage håndverk. Jeg føler at mitt sanne formål i livet er å styrke andre til å lage sine egne prosjekter slik at de kan oppnå de drømmer de måtte ha for seg selv.

Hva slags crafter er du? 

Jeg anser meg selv som en Jill av handler, herre over ingen! Jeg har myntet begrepet “eksperimentell crafter” for meg selv. Jeg liker å komme med prosjekter og teknikker jeg aldri har sett, og deretter finne ut den beste, enkleste måten å utføre ideen min. Du finner mange mislykkede prosjekter på arbeidsstasjonen min, og av og til vil jeg komme med en ny teknikk som til og med overrasker meg selv!  

Hvordan er DreamCart for Cricut crafting?

DreamCart er et produkt som jeg ikke visste at jeg trengte før jeg brukte det. Min nåværende håndverksplass mangler brukbare bordflater som jeg virkelig kan spre utover. DreamCart lar meg brette ut bordplass, spre forsyningene mine og deretter oppbevare pent på et kompakt område. Når den er lagret, tar vogna omtrent samme plass som et lite sidebord, men når jeg er brettet ut har jeg et helt skrivebord å bruke for meg selv og en venn!

Hvordan er oppsettet når det er koblet til DreamBox?

når DreamBox og DreamCart er koblet sammen, får du den perfekte arbeidsplassen. Ikke bare dobler bordplassen din, men lagringen under vogna gjør det superenkelt å ta tak i det du trenger, bruke det og legge det bort. Hvis jeg kan legge bort ting mens jeg lager, tar hele opprydningsprosessen mindre tid, og jeg kan komme tilbake til det jeg elsker å gjøre, eksperimentere! Jeg lager vanligvis alene, men på dager der jeg trenger litt ekstra inspirasjon, elsker jeg å få venner til å lage håndverk med meg. DreamCart gir deg et ekstra sted ved bordet for en annen person å lage komfortabelt ... kanskje til og med to ekstra personer!

Hvor lett er DreamCart å åpne og lukke? Å flytte rundt?

DreamCart er så enkelt å åpne, lukke og justere! Hele vogna er på hjul, slik at den lett beveger seg rundt håndverksområdet. Når du har det på det stedet du vil, trekk ut hver bordside, sprett ut beina, og du er i forretning! Jeg elsker at du ikke trenger å bruke begge sider, uansett hva du trenger for øyeblikket, denne vogna gjør det mulig.

De DreamBox og DreamCart er drømmeteamet. Å ha så mye lagringsplass og en så stor arbeidsflate som kan brettes opp og legges bort, er det hver crafter drømmer om! Jeg vet at de fleste av oss håndverkere ikke har en enorm arbeidsplass, så å kunne lukke alt opp og gjemme bort alt utstyret mitt gir meg muligheten til å bruke håndverksplassen min til andre formål!

Se mer av hva Karley lager på KarleyHall.com

Preferanser

LAND:

Land

 • Forente Stater
 • Storbritannia
 • Canada
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Finland
 • Irland
 • Italia
 • Norge
 • Sverige

VALUTA:

valuta

 • GBP
 • EUR