Mini Handlekurv

 • Ingen produkter i handlevognen.
SPAR 50 % AV ALT TILBEHØR OG 25 % RABATT PÅ DREAMCART! BUTIK SOMMERSALG
Vi skiftet navn. Her er grunnen.
, Alyssa Alley

Den originale ScrapBox er nå Create Room. Nytt navn, samme forpliktelse til å hjelpe håndverkere med å tegne tid og rom til å skape. Se vår skapelsesvideo for å høre historien bak det nye navnet vårt, og les nedenfor for mer bakgrunn om reisen vår for å komme hit. Vi er så glade for dette nye kapittelet for selskapet vårt og samfunnet. 

Vi må alle bevisst skape rom for oss selv og vår kreativitet

I juni 2019 var vi vert for den første skape rom utfordre. Vi ba vårt fellesskap av håndverkere om å bli med oss ​​i ti dager for å ta grep og skape rom for seg selv. Spill på. Tusenvis svarte. 

Her er hva en deltaker sa -

Jeg gir meg selv tillatelse til å fargelegge, journalføre eller lage noe, spesielt når jeg føler meg stresset eller overveldet av andre sider av livet mitt. Dette er viktig fordi jeg trenger å huske å ta vare på meg selv, min mentale helse og mitt velvære, spesielt når jeg føler at jeg ikke har nok tid til det.

Vi ble så rørt av den gjennomtenkte deltakelsen at vi bestemte oss for å være vertskap for en ny utfordring tre måneder senere. Flere håndverkere er forpliktet til å skape rom for seg selv -

Jeg gir meg selv tillatelse til å blokkere litt tid hver uke for å lage, kanskje en tid for å lære noe nytt i en håndverksklasse.

Jeg gir meg selv tillatelse til å: sy noe hver dag. For meg selv uten barn i rommet. Dette er viktig fordi: sying får meg til å føle meg som meg selv. 

Fra spesielle hendelser til daglig praksis

De Lag romreise er nå tilgjengelig for alle hver dag. Start nå. Inviter en venn. Reisen tar deg gjennom fem trinn for å sikre at du får den kreative tiden du trenger. Fra å erklære ditt kreative formål til praktiske deklutteringstips, vil du lære å rydde veien for deg selv og dine kreative aktiviteter. Bli med på vår samfunnet og del suksessen din! 

Vi er glade for å se hvor Create Room Journey tar deg. Legg igjen en kommentar nedenfor og gi oss beskjed om hvorfor kreativitet er så viktig for deg! 

Preferanser

LAND:

Land

 • Forente Stater
 • Storbritannia
 • Canada
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Finland
 • Irland
 • Italia
 • Norge
 • Sverige

VALUTA:

valuta

 • GBP
 • EUR