Mini Handlekurv

 • Ingen produkter i handlevognen.
SE VÅRT MEST POPULÆRE PRODUKT KJØP DREAMBOX
dreambox organisasjonstips for travle arbeidende mødre
, Jordan Contino

Gjestepost av Rachel fra Den analytiske mammaen Innlegg kan inneholde tilknyttede lenker.

Hvis du er en travel mamma som meg, er det vanskelig å balansere alt du trenger å gjøre hjemme og på jobb. Det virker som om listen over ting er uendelig og stadig vokser! Det er derfor jeg har funnet ut at det å sette opp en kreativt arbeidsområde i hjemmet mitt, hjelper meg å fokusere på jobb, samtidig som det hjelper barna å holde seg organisert, inspirert og skape. PLUSS Jeg har et sted å jobbe når kreativiteten slår til (og jeg har et øyeblikk)!

Hei! Jeg er Rachel, en travel arbeidende mamma til 3 unge gutter som også blogger over TheAnalyticalMommy.com. Jeg er en stor fan av meg DreamBox. Så mye at jeg bokstavelig talt snakker om det hele tiden. Jeg sverger at det har endret hele dynamikken i huset vårt til det bedre. Hvem visste at det som ser ut til å være en vanlig garderobe når det er lukket, kan få magi som dette til å skje?

I tillegg har jeg til og med funnet ut en måte å ha et håndverkslager for barn og en leksestasjon, alt i ett!

Hvis du er klar til å lære hvordan jeg bruker min DreamBox å organisere håndverket mitt, hjemmelivet mitt, jobben OG virksomheten min, så les videre! Jeg er spent på å dele alle hemmelighetene og tipsene mine med deg! Pluss, gå over til min DreamBox Lagring Craft Room Makeover Reveal for flere tips om hvordan du organiserer og dekorerer ethvert håndverksrom!

Hvordan min DreamBox hjelper meg med å jonglere med livet som en travel yrkesaktiv mamma og gründer

Da jeg først fikk min DreamBox Jeg trodde det bare ville være en fin måte å organisere håndverksforsyninger og enkelt kunne lagre alle tingene våre. Jeg visste at jeg hadde mange håndverksforsyninger til barna (og meg selv!), Men skjønte ikke hvor mye før jeg tok alt sammen.

Det var da jeg skjønte at håndverkssamlingen min i beste fall burde kalles organisert kaos! Jeg mener ... Cricut bodde på gulvet i stuen min. Det er ganske ille, ikke sant?

Spol frem til noen måneder siden jeg fikk min DreamBox...

Min Cricut har et nytt spesielt hjem!

De DreamBox er det perfekte stedet å oppbevare Cricut Machine. 

Hvorfor barna mine elsker våre DreamBox

Alle tre barna mine (2, 6 og 11) og jeg elsker våre DreamBox.

Hvis du er på gjerdet om å få en DreamBoxJeg håper dette innlegget vil overbevise deg om å ta steget! 

Min 6- og 11-åring bruker den til sin virtuelle kunstklasse og er alltid på toppen av spillet. 11 og 2 åringen min har nå en ting der de to leker med sikringsperler sammen på DreamBox (det er deres ting - 2-åringen min vil ikke smelte perler med noen andre eller andre steder) og bruke det også som bindingstid. Det er så søtt! Jeg elsker å se deres kjærlighet til kunst og håndverk blomstre!

De leker også gjerne med klistremerker, perler og alt annet de kan finne!

Og for meg ... La meg telle måtene som DreamBox har gjort meg mer effektiv i alle aspekter av livet mitt!

Mer enn bare et kreativt arbeidsområde

De DreamBox er mer enn bare et kreativt arbeidsområde. Jeg bruker den til å lage OG til den daglige jobben OG til å blogge (så jeg bruker mer enn halvparten av dagen der). JEG BRUKER DET LITERLIG FOR ALT.

Jeg bruker den når jeg må jobbe og okkupere 2-åringen min samtidig. Jeg skal gi ham aktiviteter som å stramme perler på rørrensere, sette pomponger på papir med lim eller male med akvarellmaling så han er opptatt mens jeg jobber! Jeg elsker at vi kan sitte på DreamBox bord sammen mens jeg jobber!

Avhengig av hva vi holder på med DreamBox, nesten alle av oss kan enkelt bruke bordet som følger med DreamBox på samme tid! 

Det jeg har lært om hvordan jeg lager DreamBox fungerer perfekt for familien vår

1. PLASSERING

Jeg prøver så godt jeg kan å lage den ene halvdelen av DreamBox dedikert til barnevennlige forsyninger, slik at barna vet hvilken side de kan ta ting fra uten å måtte spørre. Jeg vil oppmuntre dem til å være kreative og bruke boksen - men noen ting er bare for mor fremdeles!

Jeg prøver å legge ting som den yngste ikke skal komme til uten tilsyn utenfor rekkevidde. (som maling og fargestoff for å binde fargestoff)

Jeg legger også kontorrekvisita i en egen seksjon, slik at jeg kan ta tak i de tingene når jeg jobber og ikke blir like distrahert av håndverksforsyningene mine!

2. MODULÆR

Min favoritt ting om DreamBox er at den er modulær! På bare noen få måneder jeg har hatt det, har jeg flyttet ting rundt noen ganger, og jeg elsker hvor enkelt det er å gjøre! De Nye totespor definitivt gjøre det enklere å flytte ting rundt! Jeg deler min DreamBox Tote Track Review på bloggen min hvis du vil lære mer om dem!

Fordi de er så modulære, har jeg klart å tukle litt og funnet noen kule lagringsmetoder som jeg elsker!

Jeg bruker en av stengene på svingdøren til papirhåndkle som kommer godt med når barna bruker DreamBox (og jeg også)!

Jeg bruker også plass i svingdøren for å holde den mest brukte vinylen min for enkel tilgang!

3. MERKINGSTOTER

Jeg merker barnevisene med forskjellige etiketter, slik at det er klart selv for de yngste som er hans, og jeg bruker en morsom regnbuefont slik at den er innbydende!

Klikk her. å hente en kopi av etikettene mine som du også kan bruke!

4. TOTE LINERS 

Jeg bruker tote-liners for å holde boksen ren og pen, og bruker mest fargede liners (vanlig svart) for å holde den nøytral, ren og rolig.

De DreamBox er stort med mange ting som kan være overveldende for små barn, så jeg prøver å gjøre det enkelt for dem slik at de ikke føler seg overveldede og mister sin drivkraft for å skape med det!

Jeg har et helt innlegg på bloggen min som beskriver hvordan jeg dekorere og organisere håndverksrommet mitt og DreamBox mer detaljert, og du kan laste ned Tote Liner-malene mine der! Jeg brukte SVGs Create Room gir (takk CreateRoom!) Og gjorde dem til en PDF for de av dere som trenger å kutte Tote Liners for hånd, og en PNG som inkluderer alle 3 størrelser som er forhåndsposisjonert for å kutte på en 12x12 stykke kartong! Du trenger ikke å bekymre deg for å ordne dem akkurat i Design Space igjen!

DreamBox tilbehør som holder meg produktiv 

DreamBox Tilbehør for å holde orden på det kreative arbeidsområdet ditt. 

Papir Organizer: Jeg har vinyl- og varmeoverføringsark til Cricut, akvarellpapir til meg og barna, overføringspapir, kartong osv. Jeg lagrer det hele i Papir Organizer og det tar så mye mindre plass enn om jeg legger hver type i sin egen tote! Jeg kan også se hvor mye jeg har, noe som er så praktisk når jeg tar et salg og vil se hva jeg går tom for! Jeg har også lagret vinylrullene mine i den før, men har siden flyttet den til et annet område.

Handle spor: Jeg fikk oppgraderte Tote Tracks som har vært fantastiske! De er så mye mer stabile enn pinnene og er så mye lettere å fjerne og bevege seg rundt, noe som betyr at konfigureringen av DreamBox ettersom våre behov endres er en lek! Tote sporene lar deg også legge mer i DreamBox og du trenger ikke hyller, noe som betyr at du kan få plass til flere totes! Siden jeg fikk de nye oppgraderte hyllene med totesporene, var jeg i stand til å gjenbruke de eldre tynne hyllene mine til å lage en mini-vinylrullearrangør! For å lære mer om disse nye totesporene og hvorfor jeg elsker dem, sjekk ut innlegget mitt: NEW DreamBox Tote Tracks - Er de verdt det? (og KUPON!)

Skjærematte: Dette er mitt nyeste tilbehør, og jeg elsker det! Ja, det er flott at det er selvhelbredende og beskytter bordet når jeg skjærer med x-acto-kniven min og andre ting! Det er også god beskyttelse fra småbarn skjønt! Nå trenger jeg ikke å bekymre meg for at permanent markør eller gays blir truffet med tog eller annet leketøy !! Det er også superlett og enkelt å flytte, så vi legger til det når vi trenger det og lagrer det når vi ikke gjør det! Lett peasy! Det gir meg sjelefred at bordet mitt vil holde seg i god form i årevis! Jeg synes det er flott for alle håndverkere, men absolutt et must for mamma-håndverkere!

  DreamBox Selvhelbredende skjærematte hjelper deg med å beskytte bordet ditt mot kutt og småbarn!

  Tips når du kjøper en DreamBox

  Hvis du er på gjerdet om å kjøpe en DreamBox, bare husk dette ...

  De DreamBox er ikke bare for å lage, og det handler ikke bare om å organisere. De DreamBox er et vakkert møbel som kan hjelpe deg og familien med å holde orden og inspirasjon!

  Når den er lukket, DreamBox beskytter og lagrer dine dyrebare forsyninger og verktøy. Når du åpner det, er det et sted du og barna kan jobbe, leke og skape alt på en gang og så mye mer!

  Fordi alt er innen rekkevidde og syn, vil du alltid vite hva du har, og hva du har lite på. Tenk deg å bli inspirert av materialsamlingen din i stedet for å bli frustrert fordi du sitter fast midt i et prosjekt fordi du mangler noe.

  Hvis du ikke har massevis av plass, kan du fortsatt passe på en DreamBox inn i hjemmet ditt! Bruke vår DreamBox vi klarte å gjøre en vegg på rommet vårt om til vårt håndverksrom, som du kan se på bildet nedenfor! Når vi har selskap over, lukker vi DreamBox opp, men det er bare noen få dager i året! Resten av året er det rommet mitt håndverksrom!

  Tenk deg hvor fantastisk det ville være å lage et håndverksrom hjemme hos deg ved å legge til bare ett møbel ... for å skape det mest fantastiske kreative arbeidsområdet!

  Klikk her og bruk tilknyttet kode "CREATEMOM" for å spare $ 100 på din DreamBox eller klikk på et av disse innleggene for å lese flere av innleggene mine om hvordan og hvorfor jeg bruker min DreamBox:

  Lag rom DreamBox Gjennomgang + kupong !: Hvordan organisere håndverksrommet ditt
  NEW DreamBox Tote Tracks - Er de verdt det? (og KUPON!)
  DreamBox Storage Craft Room Makeover - Pluss dekorering og organiseringstips

   Preferanser

   LAND:

   Land

   • Forente Stater
   • Storbritannia
   • Canada
   • Tyskland
   • Frankrike
   • Finland
   • Irland
   • Italia
   • Norge
   • Sverige

   VALUTA:

   valuta

   • GBP
   • EUR