Mini Handlekurv

  • Ingen produkter i handlevognen.
OPPDAG HVA LAGER DET NYE DREAMBOX ENDA BEDRE FINN UT MER
strikke- og hekleorganisasjonstips
, Ashley Puriri

Hvert håndverk leveres med sitt eget unike sett med verktøy og materialer. I dette tilfellet, gigantiske nåler, liten saks og et sunt garnstykke - kan du virkelig ha for mye? De DreamBox kan tilpasses etter dine egne individuelle organisasjonsbehov, men noen ganger hjelper det å få ideer fra andre håndverkere som deg selv. Les videre for organiseringstips fra tre strikke- og hekleeksperter. 

Toni av TL Garn Håndverk 

Tips #1: Å være hekler betyr å ha mange odds og ender å ligge rundt. Hold forestillinger som stingmarkører, målebånd og saks organisert i en tynn oppbevaringsveske.

Tips #2: Jeg elsker å øve på nye masker og teknikker. Derfor holder jeg favorittbøkene mine like ved hånden. Organiser håndverksbiblioteket ditt i hyllene like over pulten. 

Tips #3: Når årstidene endres, liker jeg å organisere nye samlinger av favorittgarnene mine. Begynnelsen av høsten er i luften, så denne serien med håndfarget garn blander de beste delene av våren og høsten.

Jessica av The Hook Nook 

Tips #1: En av mine favorittoppbevaringsmuligheter er "kopp" -typen mellom dørene til DreamBox fordi de er LITERLIG perfekte å organisere heklenåler og strikkepinner. Basismodellen kommer til og med med metallstenger som også kan festes til døren som jeg har brukt til å oppbevare de runde strikkepinnene mine (den spretter lett inn og ut for å ta tak i det jeg trenger).

Tips #2: Gjennom årene har jeg samlet en stor saks fordi de ser ut til å vokse til slutt og forsvinne. ER JEG RETT ELLER HVA ?! Jeg kunne ikke fortelle deg hvor halvparten av saksen gikk, men jeg har funnet noen få og stukket dem i min DreamBox på de medfølgende krokene som er i døren. Jeg har aldri forlagt et saks siden, og jeg vet umiddelbart når noen stjeler et par - og det blir satt tilbake. ;) (takk, barn ..)

Tips #3: Et valgfritt tillegg jeg valgte å ta med DreamBox er den Strømpakke som ærlig talt er viktig for enhver håndverk. Strømuttaket inkluderer fire vanlige stikkontakter, samt to USB-porter, slik at du VET at jeg har skriveren, blyantspisseren, datamaskinlader, telefonlader og iPad-lader alle tilkoblet, og jeg har fortsatt et ekstra stikkontakt ubrukt. Å ha alle disse enhetene så praktisk nær og muligheten til å holde ladet, er så stor hjelp. Ærlig talt, denne tingen ville ikke være den samme uten dette stykket.

Betania av Fløyte og eføy

Tips #1:  Bruk innsatsene for å holde små forestillinger organisert, jeg fant det spesielt nyttig for å organisere sikkerhetsøyne og et raskt sted å ta tak i nåler og målebånd, gjenstander som jeg bruker / trenger for de fleste prosjekter.

Tips #2: Oppbevar små kuler og garnnøster i søpplene, ordnet etter type. Jeg elsker å holde alle de samme typer garn sammen, på den måten kan jeg se hvilke farger jeg må jobbe med på ett sted.

Tips #3Hold knappene organisert etter fargetone OG størrelse. Jeg liker ikke å grave gjennom små knapper for å finne klumpete! Å holde dem atskilt hjelper meg raskt å finne det jeg trenger!

Leter du etter enda flere ideer? La Cristie ta deg med på en omvisning i garnfylt DreamBox.