Mini Handlekurv

  • Ingen produkter i handlevognen.
SPAR 50 % AV ALT TILBEHØR OG 25 % RABATT PÅ DREAMCART! BUTIKKSALG
Meet The Maker: Lianne Hirano fra Da Crafty Lilninja
, Ashley Puriri

Møt Lianne 

Lianne beskriver seg selv som en mamma på heltid som elsker å skape alle ting kunstige! Hennes viktigste medier er polymerleire, lufttørr leire og UV-harpiks. I 2014 Da Crafty Lilninja ble født og det som en gang hadde vært en sidehobby begynte å blomstre til en vellykket online virksomhet! 

Spørsmål: Når og hvorfor begynte du å jobbe med polymer-leire? 

A: Etter at sønnen min ble født, var jeg heldig som fikk være hjemme hjemme. Da han var rundt seks måneder gammel prøvde jeg ut polymerleire etter å ha blitt inspirert av mange polymerleirvideoer på youtube. Det startet som bare en ny hobby og for å holde tankene mine aktive, men etter positive tilbakemeldinger fra mine venner og familie, bestemte jeg meg for å fortsette med det og til slutt begynte å selge kreasjonene mine på håndverksmesser og online. Jeg er også så takknemlig for å ha en fantastisk mann som fullt ut støtter virksomheten min og fortsetter å tro på meg.

Se Liannes eksperttips for arbeid med polymerleire HER. 

Spørsmål: Hvordan kom du på bedriftsnavnet ditt? 

A: Ikke mange håndverksvenner vet dette, men kallenavnet mitt er faktisk "Lille Ninja". Jeg pleide å spille mye co-ed sakte tonehøyde før jeg giftet meg og fikk barn, og jeg husker at jeg hadde mye mer energi den gang! Jeg pleide å løpe over hele feltet for å fange baller og snike angripende venner med vannballonger og vannpistoler etter softballspill. Disse softballvennene var de som kalte meg “Lille Ninja”, og jeg er veldig glad for at jeg innlemmet det i forretningsnavnet mitt. 

Spørsmål: Hva er din favorittdel av den kreative prosessen?

A: Min favorittdel er å ta det ferdige stykket mitt og vise mannen min hva jeg har laget. Han er alltid mitt første publikum, og han er sannsynligvis 90% av motivasjonen min. Jeg vet at han ville behandle alt jeg lager som en skatt, men bekreftelsen hans betyr mye for meg.

Spørsmål: Hvordan organiserte du rekvisitaene dine før WorkBox? 

Svar: Før jeg fikk WorkBox 3.0, jobbet jeg på et skrivebord med forskjellige små reoler og containere. Det var alltid rotete, og jeg ville ta mye stue og skap. 

Spørsmål: Hva var din første eksponering for The Original ScrapBox? Hvor lenge ventet du før du kjøpte WorkBox? 

A: Da mitt yngste barn vokste til "Oppdag og erobre" alias "Klatre og spis alt" i småbarnsfasen, visste jeg at jeg måtte ta opp og endre mitt åpne arbeidsområde i stuen som var opprettet for hennes sikkerhet. Noen måneder etter å ha oppdaget The Original ScrapBox i en videoannonse på Facebook, overbeviste mannen min meg om at det ville være en god ide å investere i WorkBox 3.0. I tillegg til å frigjøre mer lagringsplass i den lille leiligheten vår, var jeg i stand til å organisere alle forsyningene mine og stenge arbeidsområdet mitt fullt ut for å sikre sikkerhet for barna våre. 

WorkBoxen min har hjulpet meg med å være mer organisert, effektiv og trygg med mine to små barn og den lille leiligheten. Alt har et hjem, er merket skikkelig og er innen rekkevidde for våpen.

Spørsmål: Hva var din erfaring med å motta WorkBox og få den konfigurert?

A: Å ha WorkBox sendt til Hawaii, sendt til en leilighet, og å sette den opp var virkelig stressende, men det hele fungerte ganske greit! Det var en stor fraktregning, men med tanke på at den kom til Hawai'i i en stor tung trekasse fra fastlandet, var den helt forståelig.

Det var enkelt å samordne med rederiet og avreise, det eneste problemet var at vi enten måtte ansette noen andre for å hjelpe oss med å ta heisen opp til leiligheten vår, eller gjøre det selv. Vi trodde vi kunne klare oss, men etter å ha sett den enorme og tunge syvfots kassen personlig, ante jeg ikke hvordan vi ville kunne løfte den og plassere den i en heis! Heldigvis med hjelp av min mann, nabo og svigerfar kunne vi åpne kassen utenfor og ta opp mindre kasser i heisen. Det var superenkelt å sette det sammen! 

Spørsmål: Hvordan har WorkBox endret måten du lager? Hvordan har du tilpasset det til å fungere best for det du gjør? 

Svar: Siden jeg brukte WorkBox i omtrent et år nå, flyttet jeg ting rundt og tilpasset hyllene mye. Jeg organiserte forsyningene mine slik at de hadde favorittverktøyene mine og leire i rekkevidde, mens jeg hadde ekstra forsyninger og mindre brukte verktøy i høyere eller nedre hyller. Jeg endret den midterste delen av WorkBoxen min mest siden det er min favorittdel. Jeg åpnet hylleområdet slik at jeg kan holde på leirlagringsenheten min, ubakte leirestykker jeg fortsatt jobber med, og visningsområdet mitt på toppen som jeg kan vise frem arbeidet mitt og barnas arbeid.

Nå som jeg er veldig fornøyd med hvor alt ligger og nå er merket, kuttes oppryddingstiden min drastisk.

Spørsmål: Hva er noen av dine andre hobbyer eller kreative interesser? 

A: Jeg har laget siden jeg var barn, og jeg elsker alle forskjellige typer håndverk og medium. jeg liker å tegning, klotting, maling, stempel, kortlaging, papirkunst, mandala, etc. Jeg elsker også å spille musikk og planla faktisk å være banddirektør før jeg ble mamma og eier av en liten bedrift. Jeg er så takknemlig for at mine to andre deltidsjobber er musikkrelaterte og at jeg får spille musikk sammen med mannen min. Vi spiller begge saksofoner og møtte hverandre til og med i et saksofonkor. Barna våre har leksaksofoner, og vi spøker med at vi skal ha en saksofonkvartettfamilie når de blir store. 

Spørsmål: Hva vil du si er fordeler og ulemper med å drive en bedrift hjemmefra? 

A: Å drive en virksomhet hjemmefra er spennende og skremmende. Noe av det beste med å eie din egen virksomhet er å være din egen sjef, noe som betyr å ta ting i ditt eget tempo og forfølge mål du virkelig brenner for. Tidsstyring er vanskelig for meg, så jeg prøver mitt beste på å balansere alle aspekter av livet mitt med min virksomhet. Noen ganger trengs det pauser og lur slik at jeg ikke blir utbrent. Det er også veldig praktisk å jobbe hjemme slik at jeg kan få gjort arbeid mens barna mine sover.

Ulempene med å drive din egen virksomhet er at du må administrere ditt eget budsjett, ta mye risiko, arkivere dine egne skatter og ta ansvar for alt.

Spørsmål: Hva er dine forhåpninger og drømmer for bedriften din? 

A: Jeg håper at barna mine fortsetter å dele min kjærlighet til polymer leire og kunst og forhåpentligvis vil hjelpe meg i min virksomhet i fremtiden. De elsker å hjelpe meg og lærer noen grunnleggende teknikker for polymerleire mens vi spiller. Jeg håper også å fortsette å utvikle håndverket mitt og lære nye teknikker. Himmelen er grensen for mine barn og min virksomhet!

Spørsmål: Hva er det beste med det du gjør?

A: Jeg gjør det jeg elsker, og jeg elsker det jeg gjør! Jeg oppdra barna mine, skaper og deler kunsten og spiller musikk med mannen min for jobbene mine. Det blir ikke bedre enn det!

Lær mer om Lianne og hennes virksomhet på DaCraftyLilninja.com  

Preferanser

LAND:

Land

  • Forente Stater
  • Storbritannia
  • Canada
  • Tyskland
  • Frankrike
  • Finland
  • Irland
  • Italia
  • Norge
  • Sverige

VALUTA:

valuta

  • GBP
  • EUR