Mini Handlekurv

 • Ingen produkter i handlevognen.
SE VÅRT MEST POPULÆRE PRODUKT KJØP DREAMBOX
Tur på arbeidsområdet til en profesjonell kakekunstner
, Brielle Davidson

Shawna er et kreativt kraftverk, spesielt med en mikser eller rørpose i hånden. Hennes talent for kakepynt, kombinert med hennes smittsomme entusiasme, har stimulert en stor følge - inkludert nesten 1.5 millioner Facebook-fans. Hun har en tidlig modell av DreamBox og har brukt den til å holde seg ultraorganisert siden april 2016

Lær mer om Shawna, reisen hennes og ekspertorganisasjonstipsene hennes. 

Av alle de utrolige kakene hun har laget, må dette være vår aller favoritt!   

Spørsmål: Vi hørte at du gikk på skole for grunnskoleopplæring. Når lærte du hvordan du pynter kaker?

A: Jeg hadde alltid vært i kunst og elsket å tegne og male som barn, men et slags sett som elsker til side i college og tenkte at jeg aldri kunne støtte meg selv med noe kunstrelatert. (En putz, jeg vet.)

En dag, (gift med barn og hadde forlatt undervisningsjobben på dette tidspunktet), bestemte jeg meg for at jeg ville begynne å lage kiddoene mine noen kule bursdagskaker. Jeg tenkte bare at det ville være morsomt.

Det viser seg at "moro" var en underdrivelse.

Jeg slo opp noen YouTube-videoer ... begynte å dabble i en liten bit av dette og en liten bit o det, og den indre artisten min brølte tilbake til livet. Jeg ble øyeblikkelig avhengig og hadde det gøyeste noensinne. Derfor, McGreevy kaker ble født og senere Cakeheads.com.


Spørsmål: Fortell oss om kulissene bak. Hvordan ser en typisk dag ut for deg?

A: Nå med løping Cakeheads.com, vår online kakekunstskole, jeg er enten på kjøkkenet og filmer en ny kakeskaping for medlemmene våre, samhandler med medlemmene våre i vårt nettforum, hjelper med å feilsøke ideer, tilbyr råd og sjekker alles arbeid, eller redigerer fotografering og ny video veiledninger som skal legges til nettstedet. Jeg fortsetter også å skrive innlegg for McGreevy Cakes-bloggen.Spørsmål: Hva er din favorittdel av den kreative prosessen?

A: Arbeide ut et design for et nytt prosjekt. Jeg elsker å cruise på internett for ideer fra alle forskjellige områder ... mote, tekstiler, illustrasjoner og deretter sette ideene sammen for å skape noe nytt.

Spørsmål: Hvordan lagret du rekvisita før WorkBox?


Svar: De var hvor som helst og hvor som helst jeg kunne finne en krok eller kran for å skyve dem. Psykisk stress! Ulykkelig hjerne. (Og hjerte og person ... og hus.) WorkBox hjelper meg med å organisere tingene mine. Som gjør hjernen min lykkelig ... som gjør hjertet mitt lykkelig ... som gjør meg til en bedre kakekunstner (og feil, bedre person generelt.)Q: Hva er ditt favorittprosjekt du noen gang har jobbet med?


A: Jeg tror ikke jeg virkelig har en favoritt. Jeg elsker det bare når et av prosjektene mine kommer enda bedre ut enn jeg håpet i hodet (noe som ikke skjer så mye, btw) og jeg kan lene meg tilbake og være fornøyd med arbeidet mitt. Vi er våre største kritikere, vet du? Så det er flott når det faktisk skjer.

Spørsmål: Hva er det beste med det du gjør? 

A: Den beste delen av hele spillejobben for meg er at jeg elsker den. Jeg elsker alt. Det er hardt arbeid med å drive din egen virksomhet og er absolutt ikke for den besvime av hjertet, men å komme til å våkne opp hver dag og forsørge familien din ved å gjøre noe du er glad i er aldri noe jeg vil ta for gitt. Det er en ganske sprø følelse, og så utrolig verdt det.

Handle DreamBox

Preferanser

LAND:

Land

 • Forente Stater
 • Storbritannia
 • Canada
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Finland
 • Irland
 • Italia
 • Norge
 • Sverige

VALUTA:

valuta

 • GBP
 • EUR